Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

De Dom
Hendrik Droststraat 54
8121 BJ OLST

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di: 9:00 - 18:00 uur
Wo: 9:00 - 18:00 uur
Do: 9:00 - 18:00 uur
Vr: 9:00 - 18:00 uur
Za: 9:00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

de Dom úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Slijterij De Dom draagt ‘slokje’ over

woensdag 14 november 2018

Na 31 jaar dragen Theo en Dinie hun geliefde zaak over

Flugel BBQSlijterij De Dom in Olst wordt per 1 december overgenomen door Olstenaar Annet Boxman (35). De huidige eigenaren Theo en Dinie Mekkering vinden het geweldig dat Annet het voortbestaan van hun geliefde zaak mogelijk maakt. “Wij hebben het volste vertrouwen in haar.”

Achter de schermen zijn Theo en Dinie al enige tijd bezig met de overdracht van hun zaak. In Annet Boxman hebben ze een ideale opvolger gevonden. Na jarenlang gewerkt te hebben in de Jeugdzorg, is de overname voor haar een enorme sprong in het diepe. Maar wel eentje waar ze erg naar uitkijkt. “Het slijtersvak behelst zoveel interessante aspecten waardoor het me enorm boeit. Daarbij is de sfeer in De Dom echt uniek, evenals het gemoedelijke contact met de vaste klanten. Ik kijk er echt naar uit om de liefde en passie voor het vak die Theo en Dinie mij de afgelopen periode hebben bijgebracht in de praktijk te brengen.”

De toekomst
De kennis die Dinie in de laatste 31 jaar heeft opgedaan, kan Annet natuurlijk niet direct evenaren, maar de eerste opleiding staat al gepland. “De enthousiaste reacties van mensen uit de omgeving dat De Dom wordt overgenomen door iemand uit het dorp zelf, doen me heel goed”, aldus Annet. Naar de toekomst toe is ze duidelijk: “Ik wil de verbinding die Dinie heeft met haar klanten behouden. Aan de vertrouwde uitstraling en het assortiment van de winkel verandert voorlopig niet veel, maar naar de toekomst toe zijn er de nodige plannen. Zo ga ik met de hulp van mijn vader, een gecertificeerd bierkenner, een leuk plan opzetten om de echte bierliefhebber op zijn wenken te bedienen.”
Graag gedaan
Theo en Dinie danken hun klanten voor hun jarenlange vertrouwen in hen. “Ook bedanken wij iedereen voor de liefdevolle ondersteuning en hulp die wij deze laatste periode hebben ontvangen”, aldus Dinie. “Wij hebben het altijd heel graag gedaan! Wij hebben alle vertrouwen in Annet als nieuwe slijter, maar ook zij kan het niet alleen. Ook zij heeft de consument nodig om dit tot een succes te brengen. En dat gaat zeker goed komen!”

« Terug