Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

De Dom
Hendrik Droststraat 54
8121 BJ OLST

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di: 9:00 - 18:00 uur
Wo: 9:00 - 18:00 uur
Do: 9:00 - 18:00 uur
Vr: 9:00 - 18:00 uur
Za: 9:00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

de Dom úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Hierbas Mari Mayans Ibiza

(0,0 / 5)
Hierbas Mari Mayans Ibiza
ierbas Ibicencas is simpel gezegd Ibiza in je glas! Al meer dan 200 jaar wordt Hierbas gemaakt en iedere familie heeft zijn eigen recept dat men graag geheim wil houden. Een van de bekendste families is Mari Mayans, zij bestaan al sinds 1880. Hierbas (uitspraak: Jerbas) is een 100% natuurlijk product, het bevat in totaal 18 verschillende ingrediënten waaronder wilde kruiden (o.a. rozemarijn en mint), zaden en fruit (o.a. sinaasappelschil en blad van citroen). Enkele van deze ingrediënten komen alleen voor op Ibiza.

Op Ibiza is er geen bar, club of restaurant wat geen Hierbas schenkt. Het maakt niet uit waar je bent, of je nu aan het lunchen bent op het strand, een sunset pakt op een mooie spot, uit gaat in een van de clubs, of gezellig thuis op je terras, het wordt overal en altijd gedronken. Er is een duidelijke verbinding met het hart van het eiland en het hart van de lokale bevolking. Hierbas Ibicencas is niet alleen een heerlijke likeur maar staat ook voor traditie, leef en laat leven. Hierbas is the spirit of Ibiza!
Hierbas Ibicencas van Mari Mayans is gemaakt van 18 verschillende ingrediënten, hoofdzakelijk wilde kruiden (o.a. rozemarijn en mint, tijm), zaden en fruit (o.a. sinaasappelschil en blad van citroen). Enkele van deze ingrediënten komen alleen voor op Ibiza. De kruiden komen van diverse velden, verspreid over het eiland en worden met de hand geselecteerd. De basis van Hierbas is een distillaat van anijszaad waaraan suiker wordt toegevoegd voor de alcohol. De kruiden worden separaat geëxtraheerd en daarna geblend met het anijsdistillaat. Met deze bereidingswijze garanderen ze de kwaliteit van het product. De kleur van Hierbas komt van de sinaasappelschil. De blend heeft 6 weken nodig om op de juiste kwaliteit en smaak te komen. Daarna wordt deze gebotteld.
€ 21,99
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Spanje
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
26% vol
Soort likeur
Kruidenlikeur
Wijn-spijs
Hierbas wordt gedronken na de maaltijd in een cognac glas met of zonder ijs of als chupito (shot) in de clubs/bars.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review