Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

De Dom
Hendrik Droststraat 54
8121 BJ OLST

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di: 9:00 - 18:00 uur
Wo: 9:00 - 18:00 uur
Do: 9:00 - 18:00 uur
Vr: 9:00 - 18:00 uur
Za: 9:00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

Vanaf 5 augustus tot 2 september DINSDAG en WOENSDAG GESLOTEN

de Dom úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Vier de liefde thuis met deze tips!

Vier de liefde thuis met deze tips!

Even een 'quality-time' voor jullie samen. Een momentje voor jullie alleen dat is wat men o.a wil bereiken met Valentijnsdag. We hollen en racen maar door en daarom is het zo enorm belangrijk om aandacht voor elkaar en met elkaar te hebben. Wij denken hier graag in mee en hebben daarom een aantal liefdevolle tips hoe u dit kunt aanpakken!

Liefde is samen koken - Valentijnsdag - uw topSlijter

Of dit nu voor uw geliefde koken is of dat u juist samen gaat koken. Verrassen is natuurlijk erg leuk en heel lief maar samen koken zorgt wel voor extra verbinding. Versier dan ook leuk het huis met ballonnen, strooi wat rozenblaadjes op de grond en tafel, en koop een mooi bos bloemen! Maar maak het uzelf dan met al die versiersels in huis niet te moeilijk wat koken betreft en ga voor een eenvoudig recept. En tijdens het koken proost u op elkaar met deze heerlijke shotjes!

Klik hier voor onze inspiraties voor gerechten!

Een klein gebaar, GROOT effect
Het kan natuurlijk dat u niet zo van het enorm uitpakken bent en dat u het liever wat simpeler houdt. Rood is de kleur van de liefde, haal daarom een mooie rode wijn in huis en kijk samen een film!

Liefde is - film kijken - Valentijnsdag - uw topSlijter

Bestel iets lekkers, dim het licht en zet wat kaarsjes aan. Of u nu van een volle rode wijn houdt of een frisse en vriendelijke rode wijn, úw topSlijter heeft het allemaal in huis! Hieronder onze tips voor een mooie rode wijn.

Niet zo'n rode wijnliefhebber? Klik hier voor ons gehele assortiment!

Fijne Valentijnsdag ❤️